Σπουδάζεις
από την Ελλάδα

Με την πλήρη αναγνώριση πλέον των επαγγελματικών δικαιωμάτων, η φοίτηση στα Ελληνικά Κολλέγια αποτελεί την πρώτη επιλογή υποψηφίων για Πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα. Με την εγγραφή σου σε κάποιο από τα Κολλέγια-Μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων της προτίμησής σου, αυτομάτως εγγράφεσαι ως φοιτητής στο συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο. Σπουδάζεις από την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που εσύ επιλέγεις, στην ειδικότητα που εσύ επιθυμείς απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια του συνεργαζόμενου Πανεπιστημίου σαν να ήσουν εκεί! Έχεις την δυνατότητα να σπουδάσεις από την Ελλάδα σε Πανεπιστήμιο της Ευρώπης απολαμβάνοντας ποιοτικές πανεπιστημιακές σπουδές στα πρότυπα του ευρωπαϊκού ανώτατου εκπαιδευτικού συστήματος χωρίς να ξενιτευτείς και να αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες!

Άριστες προοπτικές για επαγγελματική αποκατάσταση

Τα Κολλέγια-Μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων προσφέρουν μια σειρά από πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν σύγχρονα επιστημονικά πεδία που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας, παρέχοντας άριστες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης. Παράλληλα, σου προσφέρουν ευέλικτο ωράριο παρακολούθησης μαθημάτων για να μπορείς να σπουδάζεις και να εργάζεσαι ταυτόχρονα.

Παίρνεις πτυχίο απο κορυφαία πανεπιστήμια
στο εξωτερικό

Σπουδάζοντας σε κάποιο από τα Κολλέγια-Μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων, αποκτάς αναγνωρισμένο πτυχίο στην Ελλάδα από κορυφαίο Βρετανικό ή Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Επί πλέον το πτυχίο αναγνωρίζεται ως επαγγελματικά και ακαδημαϊκά ισότιμο στη Μ. Βρετανία από τον Φορέα National Recognition and Information Council (NARIC), το αντίστοιχο βρετανικό Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Aκαδημαϊκά τμήματα με καταξιωμένους καθηγητές

Τα Κολλέγια-Μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων είναι στελεχωμένα με καθηγητές, κατόχους διδακτορικών τίτλων σπουδών, οι οποίοι
έχουν μεγάλη διδακτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού εξασφαλίζοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη διαδικασία της παράδοσης των μαθημάτων.

Subscribe our Newsletter