Έκθεση Μεταπτυχιακών Εργασιών από τη Βακαλό

Οι μεταπτυχιακές σπουδές της Βακαλό συμπληρώνουν φέτος 15 χρόνια λειτουργίας. Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, ανοίγει στο κοινό η έκθεση «ΜΑ15″, με διπλωματικές εργασίες που έγιναν το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 στα δύο προγράμματα Master of Arts, Visual Communication και Architectural Design.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν σύνθετα projects οπτικής επικοινωνίας και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, τα οποία εκτείνονται σε ένα ευρύ θεματικό φάσμα, όπως εταιρική ταυτότητα, εικονογράφηση, web design, multimedia, θεωρία του design, μελέτη εκθεσιακού χώρου, αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις, κ.ά.

Ο σκοπός αυτής της αναλυτικής έκθεσης των μεταπτυχιακών εργασιών είναι διπλός: αφενός παρουσιάζει με πληρότητα το εκπαιδευτικό έργο που πραγματοποιεί η Σχολή σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αφετέρου δίνει μια αντιπροσωπευτική εικόνα του σύγχρονου ελληνικού design, μέσα από έργα που διακρίνονται για την πρωτοτυπία, τη φαντασία τη λεπτομερή μελέτη τους.

Η έκθεση των μεταπτυχιακών σπουδαστών της Βακαλό έχει καθιερωθεί ως σημαντική εκδήλωση στο χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών και του design, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ιδιαίτερο ενδιαφέρον επαγγελματιών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και κριτικών.

Subscribe our Newsletter